Kinizsi InvestKinizsi Invest Zrt.
A Kinizsi Invest - mint a nagy múltú, Kinizsi Bank jogutódja – a 2019. év eleji átalakulása után - több mint 65 éves gazdasági területen szerzett tapasztalatát kamatoztatva - folytatja azon törekvéseit, hogy továbbra is mind Veszprém városa, mind Veszprém megye, mind pedig a Balatoni, illetve Dunántúli régió jelentős gazdasági szereplője legyen befektetési, valamint beruházási területeken.
 
A Kinizsi Invest fő profilja alapján tevékenységének jelentős része az ingatlan piacon, valamint a turizmusban található meg, melyek legnagyobb része a Balaton parton, illetve annak vonzáskörzetében találhatóak, így többek között a Balatonfüreden található PartSide Balatonfüred apartman komplexum is.
 
A Kinizsi Invest - mint ahogy jogelődje a Kinizsi Bank is - továbbra is elhivatott a társadalmi szerepvállalás iránt, hogy a Kinizsi Invest nevét hallva a Társaságra jellemző mecenatúra is az emberek eszébe jusson. A Kinizsi Invest aktív támogatója gazdasági környezete társadalmi, kulturális, és sportéletének.
 
https://kinizsiinvest.hu/