Te miért választottad a Taekwon-do-t? Tóth Lajos válaszol


Létrehozva: 2024-01-18 09:18:48

Lajos egésszégügyi problémákkal és magánéleti problémákkal küzdött, amikor 48 évesen elkezdte a Taekwon-do-t. Most, amikor találkozunk, mindig mosolyog, kitartóan edz, és csapatunk elmaradhatatlan tagja. 

Miért választottam a Taekwon-do-t, a Veszprémi Taekwon-do csapatát?
 
Dr. Mészáros Ivánnak és Szarapka Istvánnak köszönhetően 2021-ben ismertem meg a taekwon-dot, mely az életem részévé vált. Mivel magam alatt voltam magánéleti- és egészségügyi problémák miatt is, úgy döntöttem változtatni szeretnék az életemen, és ennek része volt, hogy elkezdtem járni Taekwon-do edzésekre.

Eleinte nehéz volt, hiszen nem fiatalon kezdtem, hanem 48 évesen és egészségügyi problémáim is voltak, de rengeteg segítséget és pozitív visszajelzést kaptam a mestereimtől és edzőtársaimtól. Ahogy telt múlt az idő, egyre jobban megszerettem a taekwon-dot, mely által fittebb, magabiztosabb, egészségesebb és boldogabb életem lett és általa egy csodálatos csapatnak a tagja lettem, mely olyan, mint egy nagy család. Nem utolsósorban pedig egy olyan önvédelmi sportot űzhetek, melyben odafigyelnek a testi épségre és az egészséges mozgásra, így kortól függetlenül bármikor bárki elkezdheti.

Összefoglalva, amit a Taekwon-donak köszönhetek az a magabiztosság, testi- és lelki kiegyensúlyozottság és egy egészségesebb élet, amelyet Dr. Somlai János Vl. Dan, Kerekes Balázs V. Dan, Meilinger László V. Dan, Szalai Renáta lll. Dan, Szarapka István lll. Dan, Róka Norbert ll. Dan, Kandikó Zoltán lll. Danos edzőinknek és nem utolsósorban a csapat társaimnak köszönhetek!

« Vissza a hírekhez