Összefoglaló a 2022-es évünkről


Létrehozva: 2022-12-25 15:03:36

Az idei év a feltámadás éve, a két éves Covid-miatti nehézségek, leállások után végre újra indíthattuk a Klub életet. Olvassátok szeretettel kis összefoglalónkat, emlékezzetek vissza velünk az eseményeinkre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2022.február
- Két új helyszínen is elindultak gyermek edzéseink, az Agórában Meilinger László V. Dan mester vezetésével, és a Báthory Általános Iskolában Szalai Renáta III. Dan mester vezetésével.
- 9 fővel képviseltük Klubunkat a monori technikai szemináriumon

2022. március
- Elindult az ovis csoportunk a Shine fitneszben
- A Magyar Bajnokságon Makón Bándi Dorka ás Szarapka Noémi ketten összesen 8 érmet szereztek
- A két ifjúsági versenyzőnk még ebben a hónapban mestervizsgát tett, megszerezték az 1. Dan fokozatot.
 

 
2022. április
- A Spirit Open versenyen 7 érmet hoztak versenyzőink: Naszer Júlia, Bándi Dorka, Szarapka Noémi, Tuczai Roberta, Aranyosi Réka és Simon Nikolett
- A Magyar Szövetség Szalai Renáta mester delegálta a horvátországi EB-n megrendezésre került AETF kongresszusra.
 

 
2022. május
- Megyei Közös küzdelmi edzésre hívtuk meg a Veszprém megyei klubok versenyzőit
- Május 14-én A Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület családi napján tartottunk bemutatót.
- Május 28-án Bíróképzőn vettünk részt Pilisszentkereszten, ahol Kerekes Balázs V. Dan mester a képzésen mint szervező, oktató volt jelen.
- Május 30-án színes öves övvizsga a Báthoryban
 

 
2022.június
- Bemutatót és közös edzést tartottunk a Báthory Sportnapján, és
- meghívott edzőként Szalai Renáta mester edzést tartott a Légtornászok sporttáborában
 
 
2022. július
- Nemzetközi IIC-n, Technikai Szemináriumon képviselte Klubunkat Szalai Renáta mester Kolozsváron
- és még ebben a hónapban egy újabb légtornász csapatnak tartott bemutató edzést Németh István mester segítségével.
 

2022.augusztus
- Ebben az évben sem maradhatott el a szokásos nyári önvédelmi gyermek tábor Szalai Renáta III. Dan mester vezetésével az Agórában.
- Nyári edzőtábor gyermek- és ifjúsági tagjainknak Nagyvázsonyban, Meilinger László V. Dan mester vezetésével. A tábor 18 résztvevőjéből nyolcan sikeres vizsgát tettek az utolsó napon. 

- Augusztusban több bemutatót is tartottunk: Jutaspusztai családi napon, Agóra Mini Pikniken, Mozogj a parkban rendezvényen mutattuk meg tudásunkat.
 

2022.szeptember
- Még egy bemutató a Kossuth utcán a Civil napon.
- Szeptember 17-én a nemzetközi Eagles Cup versenyen Bándi Dorka, Aranyosi Réka, Farkas Kristóf, Szabó Gellért verenyzőink indultak, ahol Dorka 2 ezüst érmet szerzett küzdelemben és formagyakorlatban.
- Ugyanezen a napon a csapat másik fele a Sportágválasztó rendezvényén mutatta meg tudását.

 
2022. október
- Elnökségi ülés volt Budapesten, ahol Dr. Somlai János, Sebestyén Pál és Szalai Renáta mesterek - mint az országos szövetség elnökségének is tagjai - vettek részt.
 

 
2022. november
- Magas öves technikai szemináriumon Dr. Somlai János, Sebestyén Pál, Kerekes Balázs, Meilinger László és Szalai Renáta mesterek vettek részt.
- A november 19-i Közgyűlés egyhangú szavazással Szarapka István 3. Dan mestert megválasztotta a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Felügyelőbizottsági tagjának. A Közgyűlésen még Dr. Somlai János, Sebestyén Pál, Kerekes Balázs, Meilinger László és Szalai Renáta mesterek vettek részt.
- Ebben a hónapban egy közös fotózást is szerveztünk klubtársainknak, és elindult a 2023. évi Magyar Bajnokság kommunikációja, amit Klubunk szervez és Veszprémben tartunk.
 

 
2022. december
- Újabb színes öves vizsga volt a Báthory iskolában.
- December 22-én évzárót és évértékelőt tartottunk, ahol emléklappal díjaztuk Bándi Dorkát, mint legeredményesebb versenyzőnket, aki 2022-ben 1 arany, 3 ezüst 3 bronz érmet hozott. Csomai Miron a 2022. év újonca gyermek kategóriában és Farkas-Karácson Eszter az év újonca felnőtt kategóriában. Szalai Renáta a 2022-es év utánpótlás edzője, Tatay Tibor a leglelkesebb, legtöbb edzésen részt vett senior tagunk.
 

 
Köszönjük, hogy ilyen esemény dússá és sikeressé segítették a 2022-es évet, és reméljük, 2023-ban még több élményben, közös programban, kihívásban és megmérettetésben lehet együtt részünk.

A Veszprémi Taekwon-do SE vezetősége

« Vissza a hírekhez